A Forevermarkról

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémántmárkája, mely mögött tekintélyes, több mint 125 évnyi gyémántszakértői tapasztalat áll. Minden Forevermark gyémánt teljesen természetes, kézzel válogatott és egy ígéretet hordoz, mely szerint a gyémánt gyönyörű, ritka, s emellett felelős forrásból származik. A Forevermark gyémántjainak szépségét és ritkaságát a kézi válogatás biztosítja; mindegyik gyémánt eredeti, kezeletlen és természetes. A világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó a Forevermark névre. Ezenfelül minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik, körültekintően kiválasztott bányákból, melyek hasznot hoznak országuknak, az ott élő közösségeknek és embereknek is.

Forevermark márka
Forevermark gyémántok Budapest Király utca

Forevermark gyémánt ékszerek a H&B ékszerüzletben

Forevermark gyémánt ékszerek Magyarországon mindössze néhány, a Forevermark képviseletével megbízott ékszerbolt választékában szerepelnek. A kivételes, ritka Forevermark gyémántokat olyan csodálatos ékszerekbe foglalva, amelyekről Ön mindig is álmodott. A Forevermark gyémántok akár önállóan, akár olyan ékszerekbe foglalva is kaphatók a Király utcai ékszer szaküzletünkben.

Az egyedi Forevermark jelölés garanciája

Minden Forevermark gyémánt egy egyedi szám van rejtve, mely hármas ígéretet jelképez: a gyönyörű, ritka, felelős forrásból származó gyémánt ígéretét. A szabad szemmel nem látható jelölés a Forevermark emblémájából és egy egyedi, csak Önnek szóló azonosító számból áll. Ismerje meg válogatott Forevermark gyémánt ékszer kínálatunkat.

Forevermark Inscription - egyedi jelölés minden Forevermark gyémánt részére